Hírek

Tisztelt Tagok!

Tisztelt Konferencián résztvevők!

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy a hétvégén megrendezésre került továbbképző konferencián ilyen nagy aktívitással részt vettetek. Szeretnénk ismételten megköszönni a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Alapítványának, oktatócsapatának a munkát és a színvonalas oktatást, valamint a jövőben történő szorosabb együttműködés lehetőségét.

Tájékoztatni szeretnénk benneteket, hogy a rendezvényen az Országos Mentőszolgálat vezetésével történő egyeztetés eredményeként a szervezeteink közötti együttműködési szerződés megerősítéséről tárgyaltunk, azt egy új, korszerű, jelen körülményeket követő formába helyezve. Megerősítésre került, hogy az OMSZ és az MMME közös munkája a jövőben is a mentődolgozók szakmai fejlődésének segítése, valamint a tagságunk, mentődolgozók támogatása érdekében történő szoros együttműködés.

Üdvözlettel:

Czinege Béla

MMME elnök  

Tagdíj fizetés változás!

Tisztelt Egyesületi Tagunk!

Mint ismeretes a tagdíjak fizetése a jogszabály változás miatt 2024 január 1-től nem a munkáltató által kerül levonásra, erre az Országos Mentőszolgálatnak, mint munkáltatónak nincsen módja a továbbiakban.

Kérem, hogy ennek figyelembevételével a tagdíj befizetésről mindenki egyénileg gondoskodjon banki átutalással.

A tagdíj 500.-Ft/hó, melynek befizetését kérjük lehetőség szerint éves szinten egyben befizetni szíveskedjenek. (6000.- Ft/év)

Kérjük, hogy a tagdíjak befizetéséről időben – 2024. elején – gondoskodjanak!

Magyar Mentő és Mentőtiszti Egyesület

OTP: 11742441-20003122-00000000

Közleményben minden esetben kérjük feltűntetni a tag nevét.

Kérdés esetén állunk rendelkezésetekre az ismert, megszokott elérhetőségeken:

szabo.klara@mentok.hu

czinege.bela@mentok.hu