Címlap Támogatások

PostHeaderIcon Támogatások

Tájékoztató az 5.5 emelt szintű mentőápoló képzéssel kapcsolatos MMME támogatásról:

Egyesületünk 10-000.- Ft-al támogatja tagjainak az 5.5-ös emelt szintű ápoló képzés részvételi díját! Azon egyesületi tagok igényelhetik, akik minimum 6 hónapos tagsággal rendelkeznek.

Az igénylés módja:

A kérvényező tagunk az Egyesület elnökének egy 2 soros kérvényt kell benyújtania, melyen kötelezően szerepelnie kell az alábbi adatoknak:

- név, születési dátum, édesanyja neve, állomáshely.

Az Egyesület honlapjáról letöltendő egy hűség nyilatkozat, melyet ki kell állítani! A név mellet az adószámot is kérjük feltüntetni!

Az Egyesület honlapjáról letölthető nyilatkozatot kitöltés után kérjük megküldeni elektronikus levél mellékleteként az alábbi címekre: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. és Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. .

A kitöltött dokumentum alapján az Egyesület átadja a kérelmező nevét, majd befizeti a 10000.- Ft-ot az OMSZ-nak, ezzel az összeggel támogatva a vizsgadíj költségeit.

Felhívjuk a figyelmüket az ITLS képzésre, amelyre szakápolók is jelentkezhetnek. Egyesületi tagoknak 30.000.-Ft- helyett a részvételi díjat 15.000.-Ft-ra csökkentettük!

(Nem egyesületi tagoknak 50.000.-FT.)

Utoljára frissítve (2016 december 27., kedd 23:57)